Inventii trasnite

Cele mai ciudate si trasnite inventii

Pe cat de ciudate si trasnite, pe atat de folositoare par a fi unele dintre aceste inventii.

In continuare, va vom prezenta cateva inventii nebune pentru rezolvarea problemelor cotidiene.

1. Unt stick-ul

Unt sick-ul este o inventie chindogu (arta japoneza a inventiilor ingenioase de zi cu zi, vezi : http://en.wikipedia.org/wiki/Chindogu ) asemanatore cu lipiciul pentru papetarie, usor si ergonomic, perfect pentru a unge o bucata de paine prajita fara a mai murdari un cutit.

Iventatorul unt stick-ului este Luca Moon, in 1867, in timpul unui meci de cricket el a vrut sa gaseasca o modalitate rapida pentru a-si unge cu unt biscuitii in timpul pauzei de ceai.

unt-stickul

2. Tacamurile de birou – Din-Ink

Designerii italieni de la firma Zo-loft au dezvoltat Din-Ink, o linie de capace pentru pixuri care se pot folosi ca tacamuri.Tacamurile Dine-Ink rezista pana la o temperatura de 221 de grade si sunt fabricate din borumb nemodificat genetic, carofi si alte materiale non-toxice. Aceste tacamuri de birou sunt biodegradabile in 180 de zile.

In cazul incare va este foame la birou si nu aveti tacamuri la indemana, lucrurile sunt ca si rezolvate! Aveti nevoie de un set de astfel de pixuri.

Din-Ink este in prezent fabricat de catre compania Fiftytwoways LTD

Din-Ink tacamuri de birou

3. Pungile anti-furt pentru gustari

In cazul in care va este teama ca la birou sa la scola sandvisul dumneavoasta va disparea subit, solutia este simpla … faceti-l sa para stricat.

Designerii de la compania “the.” (thinkofthe.com) au creat pungile anti-furt pentru gustari, un mod distractiv de a face gustarea dumneavoastra sa para mai putin delicioasa.

Producatorii acestor pungi ingenioase doneaza 5% din venituri catre “Freedom from Hunger” (https://www.freedomfromhunger.org).

Pungi antifurt pentru gustari

4. Colantii / ciorapii anti-perversi

Conceputi penru a respinge avansurile nedorite, colantii cand sunt purtati dau un aspect extrem de paros picioarelor.
Aceasta inventie a fost publicata pentru prima data pe o retea de socializare din China (weibo.com) sub titlul “Esential pentru metrou”.

Colantii anti perversi

5. Cravata falsa

Ascunzatoarea perfecta pentru bauturi, daca trebuie neaparat sa beti la locul de munca.

Cravata falsa este disponibila intr-o gama variata de culori si include un compartiment special pentru rezerva de bauturi.

Cravata falsa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.